קינוח שכבות בכוסות של שברי עוגיות, מסקרפונה ופירות קיץ
קינוח זריז במיוחד בשכבות. את שכבת הפירות מכינים מפירות העונה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל10:
- 2 כוסות שברי בישקוטים או ביסקוויטים או עוגיות חמאה או עוגה לבנה
- 2 כוסות פירות העונה חתוכים לקוביות או פרוסים
לקרם:
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
- 1/2 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
- 2 כפות דבש
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים במעבד מזון או ידנית מסקרפונה, שמנת חמוצה, דבש ותמצית וניל. מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עם קרם המסקרפונה. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים, נח יותר לעבודה).
-
02.
שמים בכל כוס הגשה 1/4 כוס בישקוטים מזלפים (או שמים בעזרת כף) קרם מסקרפונה ועורמים פירות. אם רוצים מזלפים עוד כפית דבש על הפירות.
הכנת? כאן מדרגים