ספאנאקוריזו - אורז עם תרד ובולגרית | השף הלבן

ספאנאקוריזו – אורז עם תרד ובולגרית

דרך מצוינת לחדש את קולקציית מנות האורז שלכם עם תוספת רעננה של תרד, קליפת לימון ופתיתי בולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספאנאקוריזו - אורז עם תרד ובולגרית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל2-4:

  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כרישה קצוצה
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן והירוק)
  • 1 עגבניה מגוררת גס
  • 400 גרם תרד קפוא סנפרוסט מופשר
  • 1/2 כוס אורז בסמטי שטוף
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • מלח, פלפל
  • 1 כוס מים רותחים
  • להגשה: פתיתי גבינה בולגרית 24% פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    background:white"

  • 02.

    מחממים שמן במחבת עמוקה או סיר רחב

  • 03.

    ומטגנים את הכרישה והבצל ירוק כ 5-7 דקות עד שהם מתרככים. מוסיפים עגבניות ומטגנים

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 04.

    1-2 דקות נוספות. מוסיפים תרד ומטגנים 2-3 דקות עד שהוא רך וכהה. מוסיפים אורז,

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    קליפת למון, מלח ופלפל ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מכסים

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    במכסה ומבשלים על להבה נמוכה כ 15 דקות עד שהאורז רך. בוזקים פתיתי בולגרית

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 07.

    ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

קטגוריות