קרם שוקולד ומייפל
קינוח שוקולדי עשיר ומהיר הכנה, שגם טבעונים יאהבו. רוצים לשדרג עוד יותר? הוסיפו לתערובת כף של קרם נוגט או אבקת נוגט
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל 4:
- 1 גביע (250 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה "תנובה"
- ½ כפית תמצית וניל
- 7-6 כפות (100-90 מ"ל) סירופ מייפל 100% טבעי
- 80 גרם שוקולד מריר פרווה מומס
- פירורי שוקולד לעיטור
הוראות הכנה:
-
01.
מערבלים את הסויה עם תמצית הווניל ועם 3 כפות סירופ מייפל לתערובת חלקה. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה, תוך ערבול במהירות בינונית. מוסיפים עוד 4-3 כפות סירופ מייפל (לפי מידת המתיקות הרצויה), וממשיכים לערבל לתערובת חלקה.
-
02.
מחלקים או מזלפים את התערובת ל־4 כוסות או קעריות. מעטרים בפירורי שוקולד, מכסים ומקררים במשך שעתיים לפחות כדי להניח לקרם להתייצב.
הכנת? כאן מדרגים