צ'ורוס עם קרם שוקולד
מה קורה כשדרום אמריקה וחג החנוכה נפגשים? צ'ורוס! סופגניות דרום אמריקאיות מדהימות המוגשות עם מטבל קרם שוקולד

המרכיבים ל כ-30:
- 2 כוסות מים
- 2.5 כוסות קמח
- 200 גרם חמאת תנובה
- 3 כפות סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 4 ביצים
- שמן לטיגון עמוק
- 1/2 כוס סוכר
- 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה", מסוננת מנוצלים
- 100 גרם שוקולד מריר מומס
- 6 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32% להקצפה, "השף הלבן"
- 50 גרם אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח ומביאים לרתיחה.
-
02.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים עד איחוד. מורידים מהגז.
-
03.
מעבירים את המסה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים את הביצים אחת אחת. המסה מתפרקת כל פעם לחתיכות ומתאחדת מחדש עם הוספת הביצים.
-
04.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן גדול.
-
05.
מחממים שמן עמוק ומזלפים נקניקים באורך 10 ס”מ ישירות לשמן, חותכים בעזרת סכין או מספריים.
-
06.
מטגנים עד הזהבה.
-
07.
מניחים את הצ'ורום המטוגנים בצלחת עם נייר ספיגה ומעבירים מיד לטבילה בקערה עם הסוכר.
-
08.
להכנת הקרם שוקולד: מערבבים את השמנת החמוצה עם השוקולד המומס והשמנת המתוקה. מעבירים לצלחת הגשה.