מתכון סנדוויץ' עוגיות קפוא במילוי מוס שוקולד | השף הלבן

סנדוויץ' עוגיות קפוא במילוי מוס שוקולד

עוגילידה בגרסה השוקולדית והכי קלה בעולם להכנה

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סנדוויץ' עוגיות קפוא במילוי מוס שוקולד
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל4:

  • עוגיות פתי בר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 3 אריזות מעדן יולו מוס [באיזה טעם שתבחרו]
  • אופציה לציפוי: 100 גרם שוקולד חלב מומס + 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקצפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים לתוכה את מוס היולו בתנועות קיפול עדינות.

  • 02.

    מכינים סנדוויץ מ- 2 עוגיות ממולאות במוס (מיישרים בקצוות עם מרית) ומעבירים להקפאה.במידה ורוצים להוסיף ציפוי שוקולד על חצי משטח העוגיות: ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת דלילה (אם התערובת סמיכה אפשר להוסיף עוד כף שמן) – טובלים את הקוקילידות עד למחציתן בשוקולד ומניחים על נייר אפיה להתמצקות. מצננים במקפיא למשל כחצי שעה נוספת ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)