פינה קולדה מנגו- סמודי בול | השף הלבן

פינה קולדה מנגו – סמודי בול

ענבר חוברה משתפת אותנו בסוד איך מכינים סמודי פינה קולדה בקלות על בסיס חלב עזים

מאת: ענבר חוברה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פינה קולדה מנגו - סמודי בול

המרכיבים ל 2 מנות:

לסמודי:
  • כוס אננס קפוא של סנפרוסט
  • כוס מנגו קפוא של סנפרוסט
  • 1/4-1/2 כוס חלב עיזים
  • חופן שבבי קוקוס גסים (בערך 2-3 כפות)
  • כפית מאקה
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אבקת וניל
לציפוי לכל קערה:
  • רבע מנגו טרי חתוך לקוביות
  • 3 כפות שיבולת שועל
  • חופן דובדבנים מיובשים
  • כפית זרעי צ׳יה
  • לקישוט - עיגול אננס מיובש וכמה שבבי קוקוס גסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את כל חומרי הסמודי לבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה. מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה).

  • 02.

    מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.