פוקצ'ה פטריות וגבינת עזים
לא תאמינו באיזו קלות תוכלו להכין פוקצ'ה נפלאה שתשדרג כל ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות או חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
- שמן זית
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון (או כל סוג שאוהבים) חתוכות לפרוסות
- מלח ופלפל לתיבול
- 1/4 כפית טימין יבש
- גליל גבינת עזים פרומעז
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים כף שמן זית במחבת. מאדים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד כחמש שש דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים מלח פלפל וטימין יבש ומקפיצים עוד כדקה. מסירים מהאש.
-
02.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
03.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
04.
מפזרים את הפטריות המוקפצות בין הפוקצ'ות בצורה שווה.
-
05.
מניחים מעל פרוסות גבינת עזים ומעל גבעול טימין טרי (אופציונלי).
-
06.
אופים 10-12 דקות.מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים