מתכון מוס אישי של שוקולד לבן וקולי פטל | השף הלבן

מוס אישי של שוקולד לבן וקולי פטל

שילוב חלומי של יולו שוקולד לבן ופירות יער בקינוח שמכינים בכמה דקות!

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל8:

  • 200 גרם פטל קפוא שעבר הפשרה (או כל תערובת פירות יער)
  • 50 גרם (רבע כוס) סוכר
  • 2 גביעי יולו שוקולד לבן
  • 250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה 38% השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, מקפלים אליה 2 יולו שוקולד לבן עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לשק זילוף.

  • 02.

    לקולי פטל: טוחנים יחד את הפטל והסוכר עד לקבלת רוטב אחיד וחלק יחסית

  • 03.

    יוצקים את הקרם לכלים אישיים ומניחים מעליו את קולי הפטל. אם רוצים אפשר ליצוק במספר שכבות דקות למראה מפוספס.

  • 04.

    מעבירים לקירור למשך כ 3 שעות לפחות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)