בוריקטס עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעמים | השף הלבן

בוריקטס טבעוניים עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעמים

קבלו את הגרסה הטבעונית לבורקיטס גבינה – והיא מושלמת!

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל כ-40 יחידות:

  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
לתערובת ה"גבינות":
  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה 9% שומן עם שום שמיר תנובה
  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
  • כפית שאטה
  • 4 כפות עירית קצוצה
לעיטור:
  • 100 גרם שומשום
  • 100 גרם קצח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים לגודל של 8 ס"מ ומערבבים את הסויה יחד עם העירית, שאטה, מלח ופלפל.

  • 02.

    במרכז כל עיגול מניחים 2 כפיות מהתערובת, מקפלים לחצי ירח מהדקים היטב ובעזרת מברשת מורחים את הבצק במעט מים שומשום וקצח.

  • 03.

    מחמים תנור מראש ל 180 מעלות ואופים כ 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00

הידעת?

להגשה:
מומלץ להגיש עם רסק עגבניות טריות ומלפפונים חמוצים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.