בוריקטס טבעוניים עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעמים
קבלו את הגרסה הטבעונית לבורקיטס גבינה – והיא מושלמת!
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף
עיצוב: ענת לבל
המרכיבים ל כ-40 יחידות:
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
לתערובת ה"גבינות":
- 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה 9% שומן עם שום שמיר תנובה
- 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
- כפית שאטה
- 4 כפות עירית קצוצה
לעיטור:
- 100 גרם שומשום
- 100 גרם קצח
הוראות הכנה:
-
01.
מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים לגודל של 8 ס"מ ומערבבים את הסויה יחד עם העירית, שאטה, מלח ופלפל.
-
02.
במרכז כל עיגול מניחים 2 כפיות מהתערובת, מקפלים לחצי ירח מהדקים היטב ובעזרת מברשת מורחים את הבצק במעט מים שומשום וקצח.
-
03.
מחמים תנור מראש ל 180 מעלות ואופים כ 25 דקות.
טיימר מופעל
הידעת?
להגשה:
מומלץ להגיש עם רסק עגבניות טריות ומלפפונים חמוצים.
הכנת? כאן מדרגים