סלסת מנגו | השף הלבן

סלסת מנגו

סלט מנגו מיוחד

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלסת מנגו

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 פלפל אדום קצוץ דק
  • 1 שקית מנגו מוקפא "סנפרוסט", מופשר לילה במקרר וחתוך לקוביות קטנות
  • מיץ מ-1 לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מדליון כוסברה סנפרוסט מופשר

הוראות הכנה:

  • 01.

     קלוריות: 215 למנה | נקודות שומרי משקל: 5 למנה

  • 02.

    לערבב את הבצל, מנגו, פלפל אדום והפטרוזיליה.

  • 03.

    בקערה קטנה לערבב את השמן זית והלימון.כמחצית מהרוטב לערבב עם המדליון כוסברה, ואת החצי השני לערבב עם תערובת המנגו.

  • 04.

    הגשה- להניח על צלחת הגשה את הרוטב עם הכוסברה ומעליו להניח את הסלט המתובל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.