ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית – קל להכנה | השף הלבן

ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית

מנה עיקרית בקלי קלות: ספגטי עם רוטב עדין של שמן זית, עגבניות שרי וגבינה בולגרית מפוררת

ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי ברוטב שמן זית, עגבניות ובולגרית

המרכיבים ל2-3:

  • עלים מ-2 ענפי טימין
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 150 גרם גבינה בולגרית מעודנת פיראוס, מפוררת דק
  • 1 חבילה ספגטי, מבושל לפי הוראות היצרן
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 2-3 שיני שום קצוצות דק
  • 1/2 חבילה עגבניות שרי, חצויות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את השום עד שהוא מתחיל להזהיב.

  • 02.

    מוסיפים עגבניות חצויות ומטגנים על להבה גבוהה במשך כמה דקות, עד שהן מתחילות להגיר נוזלים.

  • 03.

    מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 04.

    מוסיפים פנימה את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהספגטי מצופה בצורה אחידה ברוטב.

  • 05.

    מוסיפים גבינה בולגרית מפוררת ומערבבים כך שהגבינה מתפזרת בצורה שווה במנה.

  • 06.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)