סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים – הסלט הקלאסי והאהוב | השף הלבן

סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים

ארוחת ערב מושלמת בקלי קלות – סלט יווני משודרג עם קוביות של גבינה בולגרית, שמוסיפה מליחות עדינה וזיתי קלמטה.

סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני עם גבינה בולגרית וזיתים

המרכיבים ל3:

  • 3-4 מלפפונים
  • 3 עגבניות אדומות
  • 1 בצל סגול
  • 1 גמבה (לא חובה)
  • 15-20 זיתי קלמטה מגולענים
  • 125 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% פיראוס, חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט שבבי צ'ילי

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את המלפפונים לקוביות גדולות ומניחים בקערה גדולה.

  • 02.

    חותכים את העגבניות לרבעים/ שמיניות (תלוי בגודלן) ומוסיפים לקערה.

  • 03.

    פורסים את הבצל לרצועות, מפרידים ביניהן ומוסיפים לקערה.

  • 04.

    חותכים את הגמבה לקוביות גסות ומוסיפים לקערה.

  • 05.

    מוסיפים זיתים מגולענים וגבינה בולגרית ומערבבים בעדינות.

  • 06.

    מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ושבבי צ'ילי ומערבבים היטב.

  • 07.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(7)