סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים | השף הלבן

סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים

סלט טעים ועשיר בדברים טובים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 שקית (800 גרם) שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט
  • 10 מלפפוני טעם (המלפפונים הקטנים) או 5 מלפפונים רגילים, ללא הקצוות וחתוכים לטבעות
  • 1 קולרבי, מקולף ופרוס לטבעות דקות
  • גרגרים מ-1 רימון
  • צרור עלי שמיר, קצוצים דק
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • מיץ סחוט טרי מ-1 לימון
  • גבינת פטה כבשים של פיראוס, מפוררת (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים סיר עם מים ומבשלים מבשלים את השעועית הלבנה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה. מסננים ומניחים בקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים את פרוסות המלפפונים, פרוסות הקולרבי, גרגרי הרימון ועלי השמיר ומערבבים היטב.

  • 03.

    מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

  • 04.

    מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפטה. מגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.