סלט קולרבי, שעועית לבנה, מלפפונים ורימונים
סלט טעים ועשיר בדברים טובים.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 שקית (800 גרם) שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט
- 10 מלפפוני טעם (המלפפונים הקטנים) או 5 מלפפונים רגילים, ללא הקצוות וחתוכים לטבעות
- 1 קולרבי, מקולף ופרוס לטבעות דקות
- גרגרים מ-1 רימון
- צרור עלי שמיר, קצוצים דק
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- מיץ סחוט טרי מ-1 לימון
- גבינת פטה כבשים של פיראוס, מפוררת (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים סיר עם מים ומבשלים מבשלים את השעועית הלבנה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה. מסננים ומניחים בקערה גדולה.
-
02.
מוסיפים את פרוסות המלפפונים, פרוסות הקולרבי, גרגרי הרימון ועלי השמיר ומערבבים היטב.
-
03.
מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
-
04.
מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפטה. מגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים