קיש כרוב ניצנים ומוצרלה | השף הלבן

קיש כרוב ניצנים ומוצרלה

בואו ללמוד להכין בקלות קיש ירקות טעים

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש כרוב ניצנים ומוצרלה
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר

המרכיבים ל8:

  • 1 חב' בצק עלים מופחת שומן (מעדנות)
  • 500 גרם כרוב ניצנים טריים (לחתוך את התחתית שיהיו יפים - את החלק הקשה)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 3 כפות קמח
  • קוביות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • מלח
  • אגוז מוסקט
גודל תבנית: תבנית פיא עגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    להרתיח סיר עם מים ומלח. לחלוט את הכרוב ניצנים למשך כ- 5 ד'. הוא לא צריך להיות רך מדי. הוא צריך לשמור על צורתו אבל להתרככך. להעביר אותו לקערה עם מים קרים. לסנן ולייבש היטב. לתוך לחצאים.

  • 02.

    לשמן תבנית ולרפד אותה בבצק עלים. לסדר מעל את הכרוב ניצנים.

  • 03.

    לערבב בקערה את הביצים, החלב, הקמח המלח ומעט אגוז מוסקט. לערבב בעזרת מטרפה שלא יהיו גושים של קמח.

  • 04.

    לשפוך את הבלילה על הכרוב ניצנים, לפזר בין לבין מוצרלה.

  • 05.

    לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות (עד שהקיש מזהיב).

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)