עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים – מרשימה לחג | השף הלבן

עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים

עוגה מרשימה ופשוטה להכנה עם פירות יבשים, ללא מוצרי חלב

מאת: אור ימיני
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים

המרכיבים ל 8 חתיכות:

  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 2/3 כוס קמח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס צימוקים
  • 1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף חתוך לחתיכות קטנות (קוביות)
  • 1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים
  • 1/3 כוס שזיפים מיובשים
  • 1/3 כוס משמשים מיובשים
  • 1 כף קוביות פפאיה
  • חצי בננה פרוסה לעיגולים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר, מקציפים את הביצה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.

  • 02.

    תוך כדי הקצפה, מזלפים את השמן באיטיות.

  • 03.

    מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסודה לשתיה והתבלינים.

  • 04.

    מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות למעט אגוזי המלך.

  • 05.

    יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת, ומפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 165 מעלות במשך 40-45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 07.

    כאשר העוגה מצוננת, יש לפזר מעל אבקת סוכר. 

הכנת? כאן מדרגים
(149)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.