סלט קטניות – מנה מרעננת וקלה להכנה | השף הלבן

סלט קטניות

סלט מרענן של שלל קטניות

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קטניות

המרכיבים ל 4:

  • 1/4 שקית (של 800 גרם) גרגירי חומוס מבושלים
  • ¼ שקית (של 800 גרם) פול ירוק מוקפא
  • ¼ שקית (של 800 גרם) שעועית לבנה מבושלת
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • 4 צנוניות קטנות, חתוכות לרצועות
  • 1 עגבניה גדולה בשלה, קצוצה דק
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות את הקטניות (החומוס, הפול והשעועית), ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 8 דקות. מסננים ומצננים

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מעבירים לקערה את הקטניות, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(116)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.