מתכון לעוגת ביסקוויטים גבינה ונס קפה
עוגת ביסקוויטים שכולם אוהבים עם מילוי קרם גבינה ונגיעת קפה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
לבסיס:
- 200 גרם ביסקוויטים
- 3 כפות אבקת סוכר
- 100 גרם חמאה מומסת
למלית גבינה:
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
למלית נס קפה:
- 1 אינסטנט פודינג נס קפה
- 1 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הבסיס: במיקסר מערבלים יחד חמאה מומסת, ביסקוויטים ואבקת סוכר. שמים בצד קצת פחות מחצי כמות לפירורים מעל העוגה, משטחים על תבנית האפיה ושמים חצי שעה במקפיא. לאפות בחום של 170 מעלות במשך 10 דקות עד התייצבות/ הזהבה.
טיימר מופעל
-
02.
להכנת הגבינה: מקציפיםאת הפודינג וניל, שמנת מתוקה, חלב עד קבלת קצפת. בתנועות קיפול מערבבים ביחד עם הגבינה לבנה ושמים בתבנית מעל בסיס הביסקוויטים.
-
03.
להכנת מלית נס קפה: מקציפיםפודינג נס קפה, שמנת מתוקה, חלב עד קבלת קצפת. בתנועות קיפול מערבבים ביחד עם הגבינה לבנה ושמים בתבנית מעל הגבינה.
-
04.
לפירורים: מפזריםמעל מלית הנס קפה את הפירורים של הביסקוויטים ששמרנו בצד ושמיםבמקרר.
הכנת? כאן מדרגים