מתכון מאפה גבינת קולאז’ קממבר בבצק גבינה | השף הלבן

מאפה גבינת קולאז’ קממבר בבצק גבינה

מאפה פריך, טעים ועשיר בגבינות ומהיר הכנה – 2 מאפים

מאת: מנהל שף לבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה גבינת קולאז’ קממבר בבצק גבינה

המרכיבים ל 8 מנות:

לבצק
  • 1 כוס קמח
  • 100 גרם חמאת תנובה רכה
  • 200 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת דק
  • 50 גרם גבינת קולאז’ פרובלונה מגוררת דק
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 חלמון
  • 2 כפות שמנת תנובה 15%
מלית
  • 2 יחידות גבינת קולאז’ קממבר (עין גדי, 125 גרם כל יחידה)
לזיגוג
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק אחיד. עוטפים בניילון ניצמד ומקררים שעתיים.

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים כל מחצית מהבצק על משטח מקומח לעלה בקוטר 20 ס"מ מניחים כיכר גבינה במרכז העלה.

  • 03.

    עוטפים היטב את הכיכר מכל הצדדים ומסירים בצק עודף, מניחים בתבנית כשהתפר כלפי מטה. מכינים כך את הכיכר השנייה.

  • 04.

    טורפים את הביצה עם השמן ומורחים את הבצק מכל הצדדים. אופים כ- 20 דקות, עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור וממתינים 20 דקות. פורסים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(274)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.