מתכון לביבות תפוחי אדמה וגבינה | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה וגבינה

גרסה נוספת למתכון לביבות תפוחי אדמה בתוספת גבינה, להגיש לצד קערת יוגורט ושמנת

מאת: הדס יברוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה וגבינה

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בצל
  • 1 גביע גבינה 5%
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים אותו.

  • 02.

    במקביל, מבשלים בסיר גדול את תפוחי האדמה.

  • 03.

    בשלב זה מגרדים את תפוחי האדמה במגרדת.

  • 04.

    שמים את התפו"א בקערה ומוסיפים את הבצל המטוגן, ביצים, גביע גבינה, פירורי לחם, ואת התבלינים הרצויים.

  • 05.

    מערבבים היטב עד קבלת עיסה לא סמיכה.

  • 06.

    יוצרים לביבות מהעיסה ומטגנים מצד אחד ולאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני

הכנת? כאן מדרגים
(62)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.