מתכון מאפה גבינת כנען, אספרגוס ועגבניות מיובשות | השף הלבן

מאפה גבינת כנען, אספרגוס ועגבניות מיובשות

מאפה גבינת כנען, אספרגוס ועגבניות מיובשות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה גבינת כנען, אספרגוס ועגבניות מיובשות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען “השף הלבן"
  • 250 גרם גבינת "תנובה" 3%
  • 1 גביע קוטג’ "תנובה"
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב "תנובה" 3%
  • 3 ביצים טרופות
  • 4 כפות קמח
  • 1 צרור אספרגוס חתוך למקטעים באורך 4 ס"מ
  • 1/3 כוס עגבניות מיובשות בשמן זית סחוטות וקצוצות גס
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כף עלי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180- מעלות.

  • 02.

    מפוררים גבינת כנען לקערה. מוסיפים את הגבינות האחרות, חלב, ביצים, קמח, אספרגוס, עגבניות מיובשות, שום ועלי תימין. ממליחים ומפלפלים בנדיבות ומערבבים היטב.

  • 03.

    מעבירים לתבנית משומנת ואופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(106)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.