פסטה עם ירקות ירוקים שמנת ופרמזן
אטריות פטוצ׳יני שעשויות בדיוק במידה עם רוטב שמנת עשיר בטעמים לארוחה מיוחדת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 500 גרם פטוצ’יני
לרוטב
- 60 גרם חמאת תנובה
- 3 כפות שמן זית
- 5 תחתיות ארטישוק מוקפא ומופשר
- 1 כוס אפונה עדינה מוקפאת סנפרוסט
- 4 ראשי ברוקולי מופרדים לתפרחות ללא הגזעים טריים או מוקפאים ומופשרים
- 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 מכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
להגשה
- 1/2 צרור עירית קצוצה
- 1 שקית פתיתי פרמזן מסדרת קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים במחבת כבדה חמאה ושמן זית, חותכים את תחתיות הארטישוק לרצועותו מוסיפים למחבת יחד עם האפונה והברוקולי. מטגנים כ-10 דקות ובוחשים מדי פעם.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים בצל ירוק ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מבשלים את הפטוצ’יני לפי הוראות היצרן.
-
03.
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה יוצקים מעל את הרוטב, זורים את העירית ופתיתי הפרמזן ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים