פשטידת דלעת מתוקה
מאפה דלעת ספגטי מתקתק, מתאים כמנה אחרונה בגוון בריאותי ולאירוח קל בכל עת
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות/תבנית אינגליש קייק:
- 1 אורנג'טי בינוני (דלעת ספגטי)
- 3 שקיות סוכר וניל
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפות קמח תופח
- 1/2 כוס פירורי לחם
- חופן פירורי לחם
- 100 גרם צימוקים
- 2 ביצים
- 1/2 כפית קינמון
- 1 כף ברנדי
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה:
-
02.
חותכים את הדלעת (אורנג'טי) לרבעים לאורך ומשליכים את הגרעינים. מרתיחים את הדלעת בסיר עם מים ומעט מלח במשך כעשרים דקות ומצננים מעט.
-
03.
מפרקים את תוכן הדלעת לתוך קערה ומפרידים את האטריות שנוצרו בעזרת מזלג.
-
04.
משרים את הצימוקים לכמה דקות בברנדי.
-
05.
מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן וחופן פירורי הלחם ומערבבים היטב.
-
06.
משמנים תבנית אינגליש קייק היטב ומכניסים את תערובת הדלעת לתוכה. מפזרים את חופן פירורי הלחם מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחמישים דקות.
-
07.
מגישים קר או חם.
הכנת? כאן מדרגים