מתכון פשטידת דלעת מתוקה | השף הלבן

פשטידת דלעת מתוקה

מאפה דלעת ספגטי מתקתק, מתאים כמנה אחרונה בגוון בריאותי ולאירוח קל בכל עת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת דלעת מתוקה

המרכיבים ל8 מנות/תבנית אינגליש קייק:

  • 1 אורנג'טי בינוני (דלעת ספגטי)
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • חופן פירורי לחם
  • 100 גרם צימוקים
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כף ברנדי

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    חותכים את הדלעת (אורנג'טי) לרבעים לאורך ומשליכים את הגרעינים. מרתיחים את הדלעת בסיר עם מים ומעט מלח במשך כעשרים דקות ומצננים מעט.

  • 03.

    מפרקים את תוכן הדלעת לתוך קערה ומפרידים את האטריות שנוצרו בעזרת מזלג.

  • 04.

    משרים את הצימוקים לכמה דקות בברנדי.

  • 05.

    מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן וחופן פירורי הלחם ומערבבים היטב.

  • 06.

    משמנים תבנית אינגליש קייק היטב ומכניסים את תערובת הדלעת לתוכה. מפזרים את חופן פירורי הלחם מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחמישים דקות.

  • 07.

    מגישים קר או חם.

הכנת? כאן מדרגים
(279)