עוגת בננות בחושה עם מייפל
מתכון פשוט לעוגה בחושה שתמיד טוב שיש בבית: עוגת בננות פשוטה בציפוי סירופ מייפל בעשר דקות של עבודה, מושלמת ליד הקפה של הבוקר או אחרי יום ארוך
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר חום
- חצי כוס שמן
- 2 שקיקים של סוכר וניל
- 1 שקיק אבקת אפייה
- 2.5 כוסות קמח לבן
- 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
- חופן אגוזי מלך שבורים גס
- קינמון
- סירופ מייפל
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר הלבן וסוכר הוונילעד לקבלת קרם אחיד וחלק.
-
02.
מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף, מוסיפים את אבקת האפייה ומקציפים עוד מספר שניות.
-
03.
מוסיפים את הבננות ואת הקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
04.
מחלקים את התערובת לתבניות אינגליש קייק משומנות (כ-2-3 תבניות) ומפזרים מעל קינמון טחון ואגוזים.
-
05.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-25 דקות. נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יוצא יבש. מוציאים את העוגה מהתנור ושופכים מלמעלה סירופ מייפל לפי הטעם.למתכוןעוגת בננהנוסף של השף הלבן >>
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים