מתכון בראוניז עם שלושה סוגי שוקולד | השף הלבן

בראוניז עם שלושה סוגי שוקולד

ריבועי עוגיות נימוחים ועשירים בשוקולד, שוקולד ועוד שוקולד (לבן, חלב ומריר), מנה גדושה של מתוק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז עם שלושה סוגי שוקולד

המרכיבים ל 20 יחידות/תבנית מרובעת בגודל 23 ס"מ:

  • 185 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 185 גרם חמאה "תנובה"
  • 3 ביצים
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס אבקת קקאו כהה
  • 2/3 כוס קמח
  • 3/4 כוס שוקולד לבן חתוך גס
  • 3/4 כוס שוקולד חלב חתוך גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    במיקרוגל או מעל "בין מארי", ממיסים שוקולד מריר וחמאה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.

  • 03.

    במיקסר מערבלים ביצים וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מנפים את הקקאו והקמח מעל התערובת ומקפלים. מוסיפים את שני השוקולדים ומערבבים קלות.

  • 05.

    יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שמתייצב. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(212)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.