המרכיבים ל 12 מנות:
- 3 ביצים מופרדות
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם אגוזים טחונים
- 50 גרם שוקולד מריר מגורר
- 2 כפות קמח מצה
מצרכים למוס לימון:
- 5 ביצים מופרדות
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 1/2 כוס סוכר
- שקיק ג'לטין (14 גרם)
- כוס מים רותחים
- שמנת מתוקה
מצרכים לבסיס:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה: תחתית:
-
02.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב.
-
03.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
-
04.
מנפים את החומרים היבשים ומקפלים פנימה.
-
05.
יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-50 דקות, עד הזהבה (עד שקיסם יוצא יבש). מוס:
טיימר מופעל
-
06.
מבשלים בסיר קטן את החלמונים, מיץ הלימון ו-1/4 כוס סוכר תוך בחישה ומכבים את הלהבה.
-
07.
ממיסים את הג'לטין במים הרותחים ומוסיפים לתערובת החלמונים ומצננים.
-
08.
מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד לקצף יציב.
-
09.
מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים המצוננת.
-
10.
מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לתערובת.ויוצקים על פני העוגה.
-
11.
מכניסים למקרר למשך לילה.
הכנת? כאן מדרגים