ראמן גבינות חריף | השף הלבן

ראמן גבינות חריף

המתכון ששבר את הטיקטוק מגיע לישראל – אטריות ראמן ברוטב לא שגרתי (אבל טעים!) של חמאה, טריו גבינות ורוטב חריף. תתכוננו לסבול מעונג.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראמן גבינות חריף

המרכיבים ל 2 מנות:

  • חבילת אטריות נודלס
  • 50 גרם חמאה
  • חצי מיכל שמנת מתוקה קטן
  • 1/2 חבילת טריו השף הלבן
  • 2 כפות רוטב סרירצ׳ה / צ'ילי אדום חריף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים חמים בסיר.

  • 02.

    ממיסים את החמאה במחבת.

  • 03.

    מוסיפים שמנת מתוקה ורוטב סרירצ׳ה (אפשר יותר או פחות לפי הטעם), כשהרוטב מצטמצם ומעט מסמיך מוסיפים גבינת טריו השף הלבן.

  • 04.

    מערבבים היטב ומתבלים במלח לפי הטעם.

  • 05.

    מוסיפים את אטריות הנודלס למים החמים ומבשלים לפי הוראות היצרן.

  • 06.

    מוסיפים את האטריות המבושלות לרוטב, מערבבים ומגישים חם.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(38)

קטגוריות

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.