ראמן גבינות חריף
המתכון ששבר את הטיקטוק מגיע לישראל – אטריות ראמן ברוטב לא שגרתי (אבל טעים!) של חמאה, טריו גבינות ורוטב חריף. תתכוננו לסבול מעונג.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- חבילת אטריות נודלס
- 50 גרם חמאה
- חצי מיכל שמנת מתוקה קטן
- 1/2 חבילת טריו השף הלבן
- 2 כפות רוטב סרירצ׳ה / צ'ילי אדום חריף
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים חמים בסיר.
-
02.
ממיסים את החמאה במחבת.
-
03.
מוסיפים שמנת מתוקה ורוטב סרירצ׳ה (אפשר יותר או פחות לפי הטעם), כשהרוטב מצטמצם ומעט מסמיך מוסיפים גבינת טריו השף הלבן.
-
04.
מערבבים היטב ומתבלים במלח לפי הטעם.
-
05.
מוסיפים את אטריות הנודלס למים החמים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
-
06.
מוסיפים את האטריות המבושלות לרוטב, מערבבים ומגישים חם.
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים