מתכון עוגיות חמאה ופקאנים | השף הלבן

עוגיות חמאה ופקאנים

עוגיות חמאה נימוחות משובצות באגוזי פקאן ומעוטרות באבקת סוכר, מתאים להגשה לצד שתייה חמה

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות חמאה ופקאנים

המרכיבים ל30 עוגיות:

  • 100 גרם פקאנים קצוצים גס
  • 250 גרם חמאת תנובה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ו-1/2 כוסות קמח
לעיטור:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים לבצק אחיד.

  • 02.

    צרים מהבצק כדורים שטוחים מעט ועורכים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 03.

    אופים כ- 15 דקות עד שהעוגיות יזהיבו מעט. מוציאים מהתנור, מצננים, זורים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום. הערה: במקום פקאנים אפשר להשתמש בצנוברים או בשביבי שקדים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(85)