רוטב מוקרם תפוח אדמה או מקרוני או ברוקולי

רוטב בשל טעים שישדרג לכם את תפוח האדמה

מאת: סופי אברמוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב מוקרם תפוח אדמה או מקרוני או  ברוקולי

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 50 גרם חמאה
  • 1.5 כף קורנפלור
  • 1 כף אבקת מרק פרווה
  • 1 כפית חרדל
  • 1 ליטר חלב
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • 1 שמנת להקרמה (לבישול)
  • מלח ופלפל לפי טעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה, מוסיפים חרדל חלב בהדרגה תוך כדי הוספת מצרכים.

  • 02.

    כל הזמן מערבבים, מוסיפים מיד קורנפלור כל עוד החלב לא חם שלא יהיו גושים ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים אבקת מרק אגוז מוסקט מלח פלפל ושמנת להרקמה, מבשלים על אש גבוה למשך 2-3 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    ממניכם עד לקבלת מרקם סמיך, הכי חשוב כל הזמן לערבב.

  • 05.

    מטגנים 2 בצל מוספים פטריות שנפניות טרי או קופסת שימורים.

  • 06.

    מוסיפים לרוטב ושופכים מעל תפו"א או מקרוני מפזרים גבינה צהובה מגורדת מכניסים לתנור עד שנהיה שחום.

הכנת? כאן מדרגים
(223)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.