אורז ערמונים וארטישוק ירושלמי

אורז הפתעות סופר עסיסי והכי קל להכנה עם בצל, ערמונים, פטריות וגולת הכותרת – ארטישוק ירושלמי. אורז עם שלל של טעמים מתאים לכל צלחת בערב חג ותוספת מושלמת!

מאת: מיכל אוליברו
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז ערמונים וארטישוק ירושלמי

המרכיבים ל 5 מנות:

מרכיבים:
  • 1 כוס אורז
  • 2 כוסות בצל חתוך סנפרוסט
  • 1 כוס ארטישוק ירושלמי סנפרוסט - חותכים לפרוסות
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון ו-1/2 חבילה פטריות פורטובלו חתוכות
  • 2 חבילות ערמונים פרוסים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס סויה
  • כף חומץ בלסמי
  • כף סילאן
  • קצת פחות מ-2 כוסות מים רותחים
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל המרכיבים בתבנית חסינת אש לפי הסדר ומערבבים קלות. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ללא כיסוי ל-40 עד 50 דקות.

    טיימר מופעל

    00:50:00
  • 02.

    מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.