פשטידת גזר וקישואים – קלה ומהירה עם 5 מצרכים | השף הלבן

פשטידת גזר וקישואים

פשטידת גזר וקישואים היא פתרון מושלם לארוחת ערב קלה וטעימה. עם 5 מצרכים בלבד, מתקבלת מנה רכה וזהובה, עשירה בטעמים של גבינה לבנה עם שמיר ושום. אפשר להכין בתבנית אינגליש או עגולה, והפשטידה יוצאת אוורירית ומפנקת. מומלץ להגיש חם לצד סלט טרי.

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 15 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת גזר וקישואים

המרכיבים ל 8-10 מנות:

מצרכים:
  • 3-4 גזרים קלופים
  • 1 זוקיני/קישוא
  • 3 ביצים L
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% שמיר ושום תנובה
  • 4 כפות גדושות קמח תופח
גודל תבנית: תבנית אינגליש

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את הגזרים והקישוא על החלק הדק בפומפייה וסוחטים היטב. מעבירים לקערה.

  • 02.

    מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

  • 03.

    מעבירים לתבנית אינגליש קייק או תבנית 22 משומנת (אפשר לפזר למעלה שומשום אבל לא חובה) ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 40-50 דקות או עד הזהבה יפה.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)