סלט אסייתי | השף הלבן

סלט אסייתי

סלט אסייתי מרענן וטעים במיוחד שיסגור לכם פינה

מאת: בתיה שורק
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: בתיה שורק

המרכיבים ל3 מנות:

לרכישה >>
לסלט:
  • 200 גרם שעועית ירוקה עדינה שלמה מוקפאת של סנפרוסט
  • 100 גרם אטריות שעועית מוכן על פי הוראות היצרן
  • 2 גזרים חתוכים דק עם קולפן/ גפרורים
  • 1/4 כרוב לבן קצוץ דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (רק החלק הירוק)
  • חופן נענע קצוצה
  • 1 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות
לרוטב:
  • 1 תפוז סחוט
  • 1 לימון סחוט
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 פלפל פרוס צ'ילי
להגשה:
  • קשיו קלוי/ טרי חתוך גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים שעועית במים רותחים 2 דק', מסנננים ושוטפים במים קרים.

  • 02.

    מניחים בקערה את כל מצרכי הסלט.

  • 03.

    מערבבים את מצרכי הרוטב מוזגים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)