ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו | השף הלבן

ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו

מנה כזאת עוד לא אכלתם – ריזוטו גריסי פנינה ברוטב דלעת ושמנת עם פטריות מוקפצות בניחוח שום וגילופי פרמזן

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ריזוטו גריסי פנינה עם פרמג’יאנו רג’יאנו
צילום: נמרוד סאונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4 מנות:

מצרכים:
  • 3 כפות חמאת תנובה
  • 2 כרישות או 2 בצלים
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס גריסי פנינה
  • 5 כוסות ציר ירקות או מים
  • 3/4 מכל שמנת לבישול 10% השף הלבן
  • 1/2 צרור עירית קצוצה דק/בצל ירוק קצוץ דק
לחלקו השני של הבישול:
  • 1 כוס אפונה ירוקה
  • צרור אספרגוס טרי חתוך לרבעים
  • 1 פלח (150 גרם) פרמג'יאנו רג'יאנו COLLECTION
גודל תבנית: סיר רחב

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב את גריסי הפנינה.

  • 02.

    חותכים את הכרישה או את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים בחמאה בסיר רחב עד ריכוך.

  • 03.

    מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר הירקות או המים ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית, עד שהגריסים רכים.

  • 05.

    מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים.

  • 06.

    מוסיפים לסיר את העירית, האפונה והאספרגוס, מערבבים קלות ומבשלים במשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 07.

    מגישים עם גילופי פרמזן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)