ריזוטו גריסי פנינה עם אפונה, אספרגוס ופרמג’יאנו רג’יאנו
מנה כזאת עוד לא אכלתם – ריזוטו גריסי פנינה ברוטב דלעת ושמנת עם פטריות מוקפצות בניחוח שום וגילופי פרמזן
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סאונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4 מנות:
מצרכים:
- 3 כפות חמאת תנובה
- 2 כרישות או 2 בצלים
- 3/4 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כוס גריסי פנינה
- 5 כוסות ציר ירקות או מים
- 3/4 מכל שמנת לבישול 10% השף הלבן
- 1/2 צרור עירית קצוצה דק/בצל ירוק קצוץ דק
לחלקו השני של הבישול:
- 1 כוס אפונה ירוקה
- צרור אספרגוס טרי חתוך לרבעים
- 1 פלח (150 גרם) פרמג'יאנו רג'יאנו COLLECTION
גודל תבנית: סיר רחב
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים היטב את גריסי הפנינה.
-
02.
חותכים את הכרישה או את הבצלים לרצועות דקות ומטגנים בחמאה בסיר רחב עד ריכוך.
-
03.
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
-
04.
מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר הירקות או המים ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית, עד שהגריסים רכים.
-
05.
מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים.
-
06.
מוסיפים לסיר את העירית, האפונה והאספרגוס, מערבבים קלות ומבשלים במשך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מגישים עם גילופי פרמזן.
הכנת? כאן מדרגים