לביבה משפחתית | השף הלבן

לביבה משפחתית

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבה משפחתית

המרכיבים ל10־15 חתיכות:

מרכיבים?
  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי עמק
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען תנובה
  • 800 גרם ברוקולי סנפרוסט
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 בצל גדול מגורר וסחוט מנוזלים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון
להגשה:
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם שום שמיר 25%
  • פלח לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים דק מאוד את הברוקולי - ניתן לקצוץ במעבד מזון בפולסים.

  • 02.

    מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את שאר מרכיבי הלביבות.

  • 03.

    מחממים תנור ל־180 מעלות, משמנים בנדיבות תבנית עגולה בקוטר 24 ומכניסים אותה לתנור ל־4 דקות, מוציאים בזהירות ויוצקים את המסה של הלביבה אל התבנית.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    אופים כ־30 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מגישים לצד גבינת נפוליאון שום שמיר ופלח לימון.

  • 06.

    הערה: ניתן גם להכין לביבות אישיות על ידי טיגון הלביבות בשמן קנולה חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים

הכנת? כאן מדרגים
(0)