המרכיבים ל10־15 חתיכות:
מרכיבים?
- 1 חבילה (200 גרם) פתיתי עמק
- 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען תנובה
- 800 גרם ברוקולי סנפרוסט
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 בצל גדול מגורר וסחוט מנוזלים
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- שמן קנולה לטיגון
להגשה:
- 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם שום שמיר 25%
- פלח לימון
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים דק מאוד את הברוקולי - ניתן לקצוץ במעבד מזון בפולסים.
-
02.
מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את שאר מרכיבי הלביבות.
-
03.
מחממים תנור ל־180 מעלות, משמנים בנדיבות תבנית עגולה בקוטר 24 ומכניסים אותה לתנור ל־4 דקות, מוציאים בזהירות ויוצקים את המסה של הלביבה אל התבנית.
טיימר מופעל
-
04.
אופים כ־30 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
05.
מגישים לצד גבינת נפוליאון שום שמיר ופלח לימון.
-
06.
הערה: ניתן גם להכין לביבות אישיות על ידי טיגון הלביבות בשמן קנולה חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים
הכנת? כאן מדרגים