פאד תאי טופו
ארוחה טעימה, מלאה בחלבון וקלה להכנה עם טופו של תנובה ALRERNATIVE
פרווה
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל4-5 מנות:
מצרכים:
- 1 חבילת אטריות אורז בעובי 3 מ”מ מבושלת לפי הוראות היצרן
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כף שמן שומשום
- חבילת טופו טבעי של תנובה ALTERNATIVE חתוכה לקוביות (300 גרם)
- כפית קורנפלור
- 3 שיני שום כתושות
- 1 ס"מ שורש ג’ינג’ר מגורד
- 1 קורט פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 2 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
- 1/4 כרוב לבן גדול חתוך לרצועות דקות
להקפצה
- 4 כפות רוטב סויה
- 2-3 כפות רוטב צ'ילי חריף (לפי הטעם)
- 2-3 כפות רוטב טריאקי
להגשה
- 1 חופן נבטים
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1 חופן בוטנים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הטופו לקוביות ומערבבים יחד עם הקורנפלור.
-
02.
הכנת האטריות - אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותן בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה, כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק, מוספים את השמן ומחממים היטב.
-
04.
מוסיפים את קוביות הטופו ומקפיצים עד הזהבה. משאירים את קוביות הטופו במחבת ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.
-
05.
מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.
-
06.
רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.
-
07.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.
-
08.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים