סאנדו - סנדוויץ פירות יפני של בן שי - השף הלבן

סאנדו – סנדוויץ פירות יפני של בן שי

בן שי חזר מהמזרח עם געגוע לכריך פירות יפני😋 כשטעמנו – הבנו למה. מתכון צבעוני ולא שגרתי לכריך הכי שווה שעדיין לא טעמתם!

מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סאנדו – סנדוויץ פירות יפני של בן שי
צילום: בן שי עיצוב: בן שי

המרכיבים ל 4 מנות:

מצרכים
  • פרוסות לחם לבן מרובע
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה 38% של השף הלבן
  • פירות (תותים, תפוזים, קיווי, ענבים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת היטב. ניתן להוסיף סוכר אם רוצים או אפילו כף אבקת פודינג וניל לקבלת קצפת יציבה יותר.

  • 02.

    מורחים או מזלפים שכבת קצפת על פרוסת לחם ומעליה מניחים פירות באלכסון

  • 03.

    מורחים מעט קצפת נוספת מעל הפירות וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת.

  • 04.

    עוטפים בניילון נצמד ומסמנים עליו את כיוון האלכסון בו הנחנו את הפירות ומכניסים למקרר לחצי שעה להתקרר ולהתגבש.

  • 05.

    חותכים עם סכין באלכסון המסומן ונהנים!

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.