סאנדו - סנדוויץ פירות יפני של בן שי | השף הלבן

סאנדו – סנדוויץ פירות יפני של בן שי

בן שי חזר מהמזרח עם געגוע לכריך פירות יפני😋 כשטעמנו – הבנו למה. מתכון צבעוני ולא שגרתי לכריך הכי שווה שעדיין לא טעמתם!

מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סאנדו – סנדוויץ פירות יפני של בן שי
צילום: בן שי עיצוב: בן שי

המרכיבים ל4 מנות:

מצרכים
  • פרוסות לחם לבן מרובע
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה 38% של השף הלבן
  • פירות (תותים, תפוזים, קיווי, ענבים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת היטב. ניתן להוסיף סוכר אם רוצים או אפילו כף אבקת פודינג וניל לקבלת קצפת יציבה יותר.

  • 02.

    מורחים או מזלפים שכבת קצפת על פרוסת לחם ומעליה מניחים פירות באלכסון

  • 03.

    מורחים מעט קצפת נוספת מעל הפירות וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת.

  • 04.

    עוטפים בניילון נצמד ומסמנים עליו את כיוון האלכסון בו הנחנו את הפירות ומכניסים למקרר לחצי שעה להתקרר ולהתגבש.

  • 05.

    חותכים עם סכין באלכסון המסומן ונהנים!

הכנת? כאן מדרגים
(5)