תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת
תפוחי אדמה מוקרמים ברוטב שמנת, אורגנו ואגוז מוסקט
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנה 1:
- תפוחי אדמה (שניים לכל סועד לפי מספר הסועדים)
- 1 שמנת מתוקה
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" או פירורי עמק של השף הלבן
- אורגנו
- אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים פרוסות תפוחי אדמה על תבנית ומעל מגרדים אגוז מוסקט.
-
02.
שופכים שמנת מתוקה מעל וקצת אורגנו.
-
03.
מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגורדת של השף הלבן ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות.
הכנת? כאן מדרגים