מתכון תפוחי אדמה ברוטב שום | השף הלבן

תפוחי אדמה ברוטב שום

תוספת מנצחת לכל ארוחה

מאת: נסרין חדאד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה ברוטב שום

המרכיבים ל 5 מנות:

  • תפוחי אדמה קטנים מאוד
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • חמאה
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף. כל אחד לחוד.

  • 02.

    מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 03.

    ממיסים את החמאה, מוסיפים שמן זית ומוסיפים את השום, המלח והפטרוזילה.

  • 04.

    מערבבים ביחד ומניחים בצד. הגשה:משאירים את התפוחי אדמה בנייר כסף ומגישים לידם בקערה את הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(117)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.