מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור וקלים להכנה | השף הלבן

תפוחי אדמה אפויים בתנור

מנה צמחונית של תפוחי אדמה ממולאים בכל טוב, קל להכנה וטעים

מאת: עליזה יחזקאל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה אפויים בתנור

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל ירוק
  • חבילת פטריות
  • פתיתי פרמזן / גאודה / צ'דר קולקשן
  • מלח
  • פלפל
  • פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי האדמה בשני הקצוות כך שיוכלו לעמוד ישר.

  • 02.

    אופים בתנור עם נייר כסף למשך רבע שעה עד עשרים דקות, עד שהם יתרככו מעט.

  • 03.

     מוציאים מהתנור ובעזרת כפית עושים חור בצד אחד בשביל המילוי.

  • 04.

    למילוי: מטגנים מעט את הבצל עם הפטריות ושמים מעט פלפל שחור ומלח. מוסיפים את הגבינות ומטגנים למשך כמה שניות נוספות.

  • 05.

     מכניסים את המילוי לתוך תפוחי האדמה ומעל מפזרים פירורי לחם. מכניסים לתנור למשך עשרים דקות. 

הכנת? כאן מדרגים
(76)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.