שעועית ירוקה מוקפצת עם פלפל אדום ובצל סגול

מנה טבעונית וקלה להכנה של שעועית ירוקה מוקפצת עם בצל סגול ופלפלים – תוספת נפלאה לכל ארוחה או מנה עיקרית לארוחה קייצית וקלילה

מאת: שף אבי שליסל
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שעועית ירוקה מוקפצת עם פלפל אדום ובצל סגול

המרכיבים ל 4 מנות:

  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 חצי שקית (400 גרם) שעועית ירוקה "סנפרוסט", מופשרת על פי הוראות יצרן על האריזה
  • בצל סגול גדול קצוץ
  • פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות מערבבים

  • 02.

    מוסיפים את הפלפל מערבבים שוב

  • 03.

    מוסיפים את השעועית מערבבים (שעועית ירוקה יכולה להיות עדינה, שלמה או חתוכה)

  • 04.

    מתבלים במלח ופלפל ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(218)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.