קציצות קינואה עדשים וירקות | השף הלבן

קציצות קינואה עדשים וירקות

מלאות בריאות וטעם! ככה תכינו בכמה דקות קציצות קינואה וירקות קוצרות מחמאות – לבחירתכם, אפויות או מטוגנות.

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות קינואה עדשים וירקות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל 10-12:

  • ½ שקית (400 גרם) קינואה עדשים וירקות "סנפרוסט"
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ¼ כפית שטוחה "ראס אל חנות"
  • ¼ כפית כורכום (לא חובה)
  • שמן לאפייה או לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

     לחמם לצורכי הפשרה תכולת ½ שקית במיקרוגל במשך כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    להוסיף ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה ותבלינים ולערבב.

  • 03.

    ליצור קציצות:באפיה: להוסיף 2 כפות שמן ולאפות בתנור שחומם ל200  מעלות כ- 30 דקות.בטיגון: לטגן משני הצדדים עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.