מתכון קינואה עם בצל אדום | השף הלבן

קינואה עם בצל אדום

מנה צמחונית בריאה ומשביעה

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינואה עם בצל אדום

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 3 כוסות קינואה
  • 1 בצל אדום קצוץ
  • כ 5 כפות שמן
  • 4.5 כוסות מים רותחים
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שלבי המתכון:

  • 02.

    בסיר מחממים את השמן ומזהיבים קלות את הבצל מוסיפים את הקינואה ומטגנים זמן קצר כמו אורז    מתבלים במלח מערבבים

  • 03.

    יוצקים את המים הרותחים מערבבים מכסים במכסה ומעבירים לאש נמוכה

  • 04.

    מבשלים כ 20 דקות עד שמוכן מסירים מהאש מערבבים עם מזלג בשר ומשאירים מכוסה עד להגשה .אם ברצונכם לצייר עוד מנה יפהפיה נסו גם את המתכון לקינואה עם ירקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(232)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.