סלט אסייתי - השף הלבן

סלט אסייתי

סלט אסייתי מרענן וטעים במיוחד שיסגור לכם פינה

מאת: בתיה שורק
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: בתיה שורק

המרכיבים ל 3 מנות:

לסלט:
  • 200 גרם שעועית ירוקה עדינה שלמה מוקפאת של סנפרוסט
  • 100 גרם אטריות שעועית מוכן על פי הוראות היצרן
  • 2 גזרים חתוכים דק עם קולפן/ גפרורים
  • 1/4 כרוב לבן קצוץ דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (רק החלק הירוק)
  • חופן נענע קצוצה
  • 1 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות
לרוטב:
  • 1 תפוז סחוט
  • 1 לימון סחוט
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 פלפל פרוס צ'ילי
להגשה:
  • קשיו קלוי/ טרי חתוך גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים שעועית במים רותחים 2 דק', מסנננים ושוטפים במים קרים.

  • 02.

    מניחים בקערה את כל מצרכי הסלט.

  • 03.

    מערבבים את מצרכי הרוטב מוזגים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.