כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי
כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- כרוב לבן חתוך גס
- 1 כף שמן
- 1 כף אבקת מרק עוף
- פפריקה חריפה (לפי הטעם)
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- כורכום (לפי הטעם)
- 3 שיני שום כתושות
הוראות הכנה:
-
01.
מתבלים את הכרוב בתבלינים ובכף שמן.
-
02.
מעבירים לתבנית. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר למשך 20 עד 30 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
לאחר מכן, צולים מעט את הכרוב לקבלת מרקם פריך וקראנצ'י.
הכנת? כאן מדרגים