מתכון כרובית וברוקולי ברוטב מזרחי | השף הלבן

כרובית וברוקולי ברוטב מזרחי

מנת בריאות טעימה וקלילה

מאת: אבי שליסל
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית וברוקולי ברוטב מזרחי

המרכיבים למנות4:

  • 1 ראש כרובית גדול חתוך לפרחים גדולים
  • 1 ק”ג ברוקולי חתוך לפרחים
  • 4 עגבניות
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 2-3 פלפלים חריפים פרוסים
  • 1 כוס רסק עגבניות
  • 1.5 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • מלח
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • מעט שמן
  • 3 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב יוצקים את השמן.

  • 02.

    פורסים את העגבניות ומניחים חצי מהכמות בתחתית המחבת. מפזרים חצי מכמות הפלפל החריף חצי מכמות מהשום הפרוס וחצי מכמות הכוסברה .

  • 03.

    מניחים את הברוקולי והכרובית. מפזרים מעל הכרובית פלפל חריף, שום פרוס וכוסברה ומעל הכל מפזרים את יתר העגבניות.

  • 04.

    מכינים רוטב מרסק העגבניות, הכמון, הפפריקה ואבקת המרק, מערבבים ויוצקים מעל.

  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה כ-35 דקות ומגישיםעם פירה תפוחי אדמה או אורז.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(83)