מתכון ירקות מוקפצים מהירים | השף הלבן

ירקות מוקפצים מהירים

מנה מהירה וטעימה. הילדים אוהבים את הרוטב הנוצר בתחתית הסיר ואת שילוב הזרעים

מאת: יובל חדד
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ירקות מוקפצים מהירים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שקית גזר גמדי
  • 1 שקית שעועית קפואה או טרייה ונקייה (רצוי צעירה)
  • 1 כף זרעי פשתן
  • 1 כפית שומשום לבן
  • 1 כפית אורגנו
  • 2 כפות רוטב סויה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את הגזר והשעועית הקפואים במים רותחים או מראש במקרר ללילה.

  • 02.

    מכניסים למחבת עמוקה (סוטאז') או לווק את השמן ואחריו את הירקות.

  • 03.

    מטגנים ומערבבים עד שמתחילים קצת להתכווץ ולהיות שחומים.

  • 04.

    מוסיפים את כל התוספות: אורגנו, שומשום, זרעי פשתן ומלח.

  • 05.

    ממשיכים להקפיץ ולערבב עד שממש מתחילים להשחיר ומוסיפים את הסויה ומערבבים עוד 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מוציאים ואוכלים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(64)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.