מתכון ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי | השף הלבן

ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי

ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי, מנה בריאה וקלה להכנה, מתאימה גם לצמחוניים

מאת: אתי אטיאס
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוקולי וכרובית ברוטב מזרחי

המרכיבים ל4:

  • 1 ראש כרובית גדול חתוך לפרחים גדולים
  • 1 ק”ג ברוקולי חתוך לפרחים
  • 4 עגבניות
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 2-3 פלפלים חריפים פרוסים
  • 1 כוס רסק עגבניות
  • 1/2 1 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • מלח
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • מעט שמן
  • 3 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב יוצקים את השמן.

  • 02.

    פורסים את העגבניות ומניחים חצי מכמות בתחתית המחבת מפזרים חצי מכמות הפלפל החריף חצי מכמות מהשום הפרוס וחצי מכמות הכוסברה .

  • 03.

    מניחים את הבקרוקולי והכרובית מפזרים מעל הכרובית פלפל חריף שום פרוס וכוסברה ומעל הכל מפזרים את העגבניות .

  • 04.

    מכינים רוטב מרסק העגבניות הכמון הפפריקה ואבקת המרק מערבבים ויוצקים מעל .

  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה כ 35 דקות ומגישים עם פירה תפוחי אדמה (מתאים לפסח) או אורז.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 06.

     

הכנת? כאן מדרגים
(145)