מתכון אנטיפסטי בטטה, חצילים ופלפלים בשמן זית | השף הלבן

אנטיפסטי בטטה, חצילים ופלפלים בשמן זית

מתכון מינמליסטי המדגיש את טעמם הטבעי של הירקות, מנת פתיחה נהדרת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנטיפסטי בטטה, חצילים ופלפלים בשמן זית

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 2 בטטה בינונית חתוכה לפלחים
  • 2 פלפל אדום חתוך לרצועות עבות
  • 2 פלפל צהוב חתוך לרצועות עבות
  • 2 חציל קטן חתוך לפרוסות בעובי 11/2 ס”מ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות.

  • 02.

    את הפלפלים מערבבים עם חומץ בלסמי, 2 כפות שמן זית ומלח גס ומניחים בתבנית אפיה.

  • 03.

    מפזרים עלהבטטות מלח גס ו-4 כפות שמן זית, מניחים בתבנית אפיה.

  • 04.

    את החצילים מתבלים במלח גס.

  • 05.

    אופים כ 20-30 דקות עד שכל ירק מוכן (רצוי להניח כל ירק בתבנית נפרדת).

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מוציאים ועורכים בצלחת הגשה, מזלפים את יתרת שמן הזית ומפזרים פלפל שחור גרוס.

הכנת? כאן מדרגים
(309)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.