ריזוטו פטריות ופרמזן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ריזוטו פטריות ופרמזן

רוצים לדעת איך להכין את המתכון לריזוטו פטריות ופרמזן של עידן בושארי מהתכנית "המסעדה הבאה" ברשת 13? סידרנו לכם את המתכון!

מאת: עידן בושארי המסעדה הבאה, רשת 13
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ריזוטו פטריות ופרמזן

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 250 גרם ריזוטו אריבוריו
  • 250 גרם חמאת "תנובה"
  • 30 גרם שמן זית
  • 500 מ"ל יין לבן
  • ליטר ציר ירקות
  • 2 סלסלאות פטריות
  • מעט מים לפטריות
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
להגשה:
  • שמן כמהין

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את הריזוטו היטב מעלים משקעים ביין לבן ולאחר שמתאדה היין מוסיפים את הציר ירקות בסיר נפרד

  • 02.

    צורבים את הפטריות עם חמאה ומעט מים מוסיפים את הפטריות ואת פתיתי הפרמזן לריזוטו ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים חמאה ומערבבים.

  • 04.

    בסוף מוסיפים שמן כמהין ועוד מפתיתי הפרמזן לפי הטעם. 

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)

קטגוריות

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.