ריזוטו פטריות ופרמזן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ריזוטו פטריות ופרמזן

רוצים לדעת איך להכין את המתכון לריזוטו פטריות ופרמזן של עידן בושארי מהתכנית "המסעדה הבאה" ברשת 13? סידרנו לכם את המתכון!

מאת: עידן בושארי המסעדה הבאה, רשת 13
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ריזוטו פטריות ופרמזן

המרכיבים ל2 מנות:

  • 250 גרם ריזוטו אריבוריו
  • 250 גרם חמאת "תנובה"
  • 30 גרם שמן זית
  • 500 מ"ל יין לבן
  • ליטר ציר ירקות
  • 2 סלסלאות פטריות
  • מעט מים לפטריות
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
להגשה:
  • שמן כמהין

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את הריזוטו היטב מעלים משקעים ביין לבן ולאחר שמתאדה היין מוסיפים את הציר ירקות בסיר נפרד

  • 02.

    צורבים את הפטריות עם חמאה ומעט מים מוסיפים את הפטריות ואת פתיתי הפרמזן לריזוטו ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים חמאה ומערבבים.

  • 04.

    בסוף מוסיפים שמן כמהין ועוד מפתיתי הפרמזן לפי הטעם. 

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)

קטגוריות