מתכון סויה עם אורז | השף הלבן

סויה עם אורז

תבשיל אורז מגוון עם סויה כתוספת משביעה לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
קלה רמת מיומנות
סויה עם אורז

המרכיבים ל 6-5 מנות:

  • 1 שקית פולי סויה מוקפאים "סנפרוסט" (400 גרם)
  • 1 כוס (150 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
  • שמן קנולה
  • 5 שיני שום, כתושות
  • 2 כוסות אורז לבן
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות
  • 1/2 חציל בינוני, חתוך לקוביות
  • פלפל אדום קטן, חתוך לקוביות
  • פלפל צהוב קטן, חתוך לקוביות
  • 5 כפות שומשום, קלוי
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
  • 2 כפות בצל ירוק, פרוס דק
  • 2 כפות כוסברה, קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים את הבצל עם 2 כפות שמן קנולה עד שקיפות, מוסיפים שום ומטגנים כדקה.

  • 02.

    מוסיפים אורז, מלח, פלפל ומוסקט ומטגנים במשך 4-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    במחבת רחבה מחממים 2 כמות שמן קנולה ושמן שומשום, מוסיפים את הגזר והחצילים ומטגנים על להבה גבוהה כ-4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    מוסיפים שמן, פלפלים, שומשום קלוי, פולי סויה, סוכר וג'ינג'ר, מבשלים כ-4 דקות, מוסיפים לאורז ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 06.

    מוסיפים בצל ירוק וכוסברה, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(147)

קטגוריות

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.