כבדי עוף בריבת בצל | השף הלבן

כבדי עוף בריבת בצל

שילוב קלאסי – כבדי עוף ברוטב מתקתק של יין וריבת בצל. מגישים כמנה ראשונה על טוסט או על ריבוע של בצק עלים או כמנה עיקרית על פירה תפוחי אדמה או עם אורז.

מאת: דנית סלומון
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כבדי עוף בריבת בצל
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 4:

  • 500 גרם כבדי עוף מנוקים חצויים
  • 2 כפות שמן
  • מלח ופלפל
  • ½ כוס (125 מ"ל) יין אדום
  • 5 כפות ריבת בצל אוליביה
  • 1 כף מיץ לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את כבדי העוף בשמן במחבת גדולה עד שהם משנים את צבעם. מתבלים במלח ובפלפל.

  • 02.

    מוסיפים יין וריבת בצל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך והכבדים עשויים.

  • 03.

    בוחשים פנימה את מיץ הלימון ומתקנים את התיבול. מגישים חם סמוך ככל האפשר להכנה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.